Πρώτες Μεταδόσεις

ONIRAMA – “Ξημερώνει και Βραδιάζει” Από την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

today08/09/2022 4

Background
share close
Οι ONIRAMA 
 
παρουσιάζουν το διαχρονικό 
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ
στην πιο ξεσηκωτική εκδοχή του!
 
 
Ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, με την υπογραφή του Βασίλη Τσιτσάνη, παίρνει νέα πνοή από τους ONIRAMA, σε μια μουσική διασκευή που φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά του φθινοπώρου!
 
Διατηρώντας αναλλοίωτη την “mixin up” ψυχή της μπάντας, οι ONIRAMA αυτή τη φορά ‘ανακατεύουν’ ρυθμούς ska και reggae, με balkan ηχοχρώματα και σαφή αναφορά στο ρεμπέτικο τραγούδι, με κοινό παρονομαστή το μπουζούκι του Βασίλη Τσιτσάνη. 
 
 
Το Ξημερώνει και Βραδιάζει, με τη σφραγίδα των ONIRAMA, ξεχώρισε και αγαπήθηκε μέσα από τα καλοκαιρινά live του συγκροτήματος και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου στα ραδιόφωνα και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. 
 
 
Ακούστε το δυνατά και χορέψτε το αγκαλιά με χορούς κυκλωτικούς και χαμόγελα ηλεκτρικά!

Written by: admin

Rate it

Previous post

Πρώτες Μεταδόσεις

Γιάννα Τερζή – “Σελήνη” – Από Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

Σελήνη: κάτι μαγικό, κάτι πολύτιμο, κάτι μοναδικό. Η πανέμορφη Σελήνη μάς κρατάει κάθε βράδυ συντροφιά ως το πιο φωτεινό ουράνιο σώμα που βλέπει κανείς από τη Γη. Και η μοναδική Γιάννα Τερζή μας κρατάει την καλύτερη μουσική συντροφιά μέσα από την πολυετή πορεία της στη δισκογραφία. Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά με τη «Σελήνη», 2 χρόνια μετά το συγκινητικό ντουέτο της με τον Πασχάλη Τερζή «Για Σένα Μόνο». Η «Σελήνη» είναι ένα up-tempo ερωτικό τραγούδι με φρέσκο ήχο, σε στίχους και μουσική […]

today07/09/2022 7

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%