Μουσικά Νέα

Ηλίας Βρεττός – «Σε κάποιο Μήνυμα» Νέο Τραγούδι

today10/11/2022 3

Background
share close

Ο Ηλίας Βρεττός μας «μαγεύει» με ακόμα ένα ερωτικό τραγούδι, το «Σε Κάποιο Μήνυμα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο επιτυχημένος και αγαπητός καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών μ’ ένα γεμάτο συναίσθημα τραγούδι για όλα εκείνα τα μηνύματα που έμειναν στο κινητό μας μετά από ένα χωρισμό. Τη μουσική έγραψε ο Χρήστος Χιόνης και τους στίχους η Αγγελική Μακρυνιώτη.

Το «Σε Κάποιο Μήνυμα» θα κυκλοφορήσει την προσεχή Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου και θα συνοδεύεται από ένα μοναδικό music video που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Πρώτες Μεταδόσεις

Σταμάτης Γονίδης& Julian Marley “Μόνος μου μπορώ” Από την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Σταμάτης Γονίδης& Julian Marley "Μόνος μου μπορώ " Η Συνεργασία της χρονιάς!!!!!   Ο Ανατρεπτικός Σταμάτης Γονίδης ενώνει την φωνή   με τον γιο του θρυλικού κιθαρίστα και ακτιβιστή Bob Marley,Julian Marley  το τραγουδι σιγουρα θα ταρακουνήσει την εγχώρια μουσική σκηνή και όχι μόνο ,μιας και ήδη το ενδιαφέρον από πολλές χώρες ειναι μεγαλο.  Το τραγούδι τιτλοφορείται "Μόνος μου μπορώ " και στέλνει θετικά vibes και μηνύματα.  Την μουσική υπογράφει ο dj Antaeus ενώ τους Ελληνικούς στίχους ο Σταμάτης […]

today10/11/2022 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%