Μουσικά Νέα

Πέτρος Ιακωβίδης – «Αχ Καρδούλα Μου» Νέο Τραγούδι

today20/03/2023 44

Background
share close

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του,  επανέρχεται δυναμικά και μας χαρίζει ακόμα ένα mega hit με τη μοναδική μουσική του υπογραφή, το «Αχ Καρδούλα Μου»!

Σε μουσική και στίχους του ίδιου, το «Αχ Καρδούλα Μου» είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή κι αισθαντική ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το «Αχ Καρδούλα Μου», με το οποίο ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Λίγες ημέρες μετά, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης θα αποκαλύψει το εντυπωσιακό video του τραγουδιού στο YouTube.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Μουσικά Νέα

Κώστας Καραφώτης – «Σ’ Αναζητώ» Το τραγούδι που έγινε viral από τον Βαλάντη που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης

Ο Κώστας Καραφώτης φέρνει ένα αγαπημένο τραγούδι στο σήμερα με την διασκευή της επιτυχίας του «Σ’ Αναζητώ» που κυκλοφορεί  στις ψηφιακές πλατφόρμες. Ένα τραγούδι, σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, Πρόκειται για μία αισθαντική μπαλάντα που μιλάει για τη δύναμη και τον πόνο του έρωτα. «Στης ερημιάς μου το βυθό Σ’ αναζητώ Με δακρυσμένα μάτια και σου ζητώ Με την καρδιά κομμάτια Να ξαναρθείς Χωρίς εσένα δεν αντέχω άλλο δεν μπορώ» Ο Κώστας Καραφώτης φέρνει νέο δυναμισμό […]

today20/03/2023 23

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%